Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten
 
 
Startvak.nl
 
 

  Disclaimer van Startvak.nl
Copyright
Linken
Instellingen
  De informatie die in Startvak.nl wordt aangeboden is voor eigen risico van de gebruiker. In geen enkel geval zal de auteur aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld werd, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd. De links worden regelmatig op hun geldigheid getest.
Privacybeleid
Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geļnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


  Copyright Startvak.nl
Disclaimer
Linken
Instellingen
  Alle teksten en javascript programma's © 2008 Stef Blijboom

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van Startvak.nl op diskette, cd-rom, dvd of welk ander medium dan ook te verspreiden. Het is ook niet toegestaan om gedeeltes van Startvak.nl over te nemen.

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.

Iets aan te vullen? Kritiek? Lof? Stuur een mailtje

    Het linken van Startvak.nl
Disclaimer
Copyright
Instellingen
  Natuurlijk mag je linken. Graag zelfs.
Is goed voor informatie-uitwisseling (en voor m'n statistiek).
Titel: Startvak.nl
URL: http://www.startvak.nl
   

  Optimale instellingen
Disclaimer
Copyright
Linken
  Omdat ik zelf gebruik maak van Microsoft Internet Explorer versie 5.0. zal Startvak.nl zonder problemen werken met deze browser. Omdat er intensief gebruik gemaakt wordt van JavaScript is het noodzakelijk dat deze scripts vertaald kunnen worden.
Kleuren:     65536 kleuren
Resolutie:   1024 x 768 pixels
Browser:    MSIE 5.0
Lettertype: Times New Roman
JavaScript

 
 
 
 
Start: Juli 2009  Laatst gewijzigd op: