Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten
 
 
Stedengidsen Milaan

Milaan door Aylie Lonmon
Paperback | 120 Pagina's | ANWB Uitgeverij Boeken | 2005
ISBN: 9018019895
Beschrijving:
Met grote kaart zoeken gaat snel; bij alle onderwerpen in deze gids staan de coördinaten van de kaart vermeld. 12 hoogtepunten; deze mag u niet missen! De 12 hoogtepunten zijn in de gids en op de kaart gemarkeerd met een groot blauw uitroepteken zodat u ze niet over het hoofd ziet. De beste extra-tips voor overnachten, winkelen, uitgaan, bezienswaardigheden, restaurants en cafés.
Recensie:
Ieder gidsje in deze serie begint met korte hoofdstukken over o.a. Historie, Goed om te weten, Woordenlijst, Praktische informatie e.d. Dan volgen de plaatsbeschrijvingen en een vijftal Extra-routes, alles ruim voorzien van kleurenfoto's. De gids richt zich op dezelfde doelgroep als de bekende Marco Polo reisgidsjes en laat zich daar goed mee vergelijken. Het formaat is vrijwel gelijk en de geboden informatie is soms iets meer, soms iets minder uitgebreid. De meerwaarde zit hem vooral in de stadsplattegronden en in de goed bruikbare uitvouwbare landkaart 1:13.500 achterin, met in kadertjes extra informatie, verwijzingen naar de vijf Extra-wandelroutes en op de achterzijde een stratenregister. Aangevulde en geactualiseerde druk.
(Biblion recensie, Redactie)

  Bestel online

Bestel hier deze gids
op de site van
Bol.com!

Milaan<br>Aylie Lonmon
Milaan
Aylie Lonmon
 

 

   
Milaan & de meren door Monica Torri
Hardcover | 240 Pagina's | Unieboek Uitgevers | 2005
ISBN: 9041033327
Recensie:
Na een inleiding over geschiedenis, beroemdheden en de bekendste attracties wordt Milaan van buurt tot buurt behandeld. Te beginnen met het oude stadshart, om via noordwest in noordoost te belanden. Aan ieder stadsgedeelte gaat een kaartje vooraf, waarbij een beperkt gedeelte extra onder de loep wordt genomen. Hierbij wordt behalve aan bezienswaardigheden ook aandacht besteed aan het moderne Milanese grotestadsleven. Na een beschrijving van de grote en kleinere Noord-Italiaanse meren besluit de gids met tips, praktische informatie, onder andere over openbaar vervoer, en plattegronden. Door de vele foto's en tekeningen (vrijwel alle in kleur) krijgt de lezer een virtueel beeld van Milaan. Dit voegt een dimensie toe. Iedere lezer weet meteen waar hij zijn kunst, antiek en design-artikelen kan vinden.
(Biblion recensie, Redactie)
  Bestel online

Bestel hier deze gids
op de site van
Bol.com!

Milaan & de meren<br>Monica Torri
Milaan & de meren
Monica Torri
 
 
 
Start: Juli 2009  Laatst gewijzigd op: