Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten
 
 
Stedengidsen Londen

100% Londen door M. van den Berg
Hardcover | 152 Pagina's | Mo'Media | 2003
ISBN: 9057670941
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Beschrijving:
Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur: met deze gids op zak, ontdek je Londen in no-time. Alle bezienswaardigheden, de leukste musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. 6 leuke wandelingen leiden je overdag langs al die mooie plekken. Voor ¿s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke plattegronden laten je zien waar je bent en waar je naartoe moet. 100% Londen, voor wie niets wil missen!
In een dubbeldekker over de Tower Bridge, moderne kunst kijken in Tate Modern, over markten struinen, `high tea-en' aan de Thames, shoppen in Soho, langs Buckingham Palace om te zien of the Queen thuis is, `fish and chips" eten op elke straathoek.
Recensie:
Weer een nieuwe serie stedengidsen. Zoals de ondertitel 'Ontdek de stad in no-time' aangeeft is het bestemd voor toeristen die zich snel willen orienteren bij hun tocht door de stad, niet gehinderd door (historische) achtergrondinformatie. Zes grote en belangwekkende delen van de stad worden besproken. Aan de orde komen musea, kerken etc., speciale winkels, horecagelegenheden en per besproken stadsdeel een wandeling en een duidelijk kaartje. Naast een alfabetische index is er ook een op thema. Fleurig, handzaam gidsje met kleurige illustraties.
(Biblion recensie, Carla Grader)
Mening klant bol.com:
Super !!!
Leuk geschreven. Je ziet veel, zeker wanneer je de wandelingen maakt. Prima formaat om in je tas mee te nemen.
Mening klant bol.com:

200% goed!
Wat een leuk boek is dit! Niet duur, een compacte gids met Londen ingedeeld in wijken. Je komt langs alle grote bezienswaardigheden, maar vooral ook langs de kleine. En daarnaast veel tips op winkelgebied, en restaurants. Heel compleet! De wandelingen die erin worden genoemd zijn ook erg leuk om te doen, zo kom je overal waar je moet zijn, mis je niks en je loopt ook lekker in plaats van altijd maar in de metro te stappen. Goed idee!

  Bestel online

Bestel hier deze gids
op de site van
Bol.com!

100% Londen<br>M. van den Berg
100% Londen
M. van den Berg
 

 

   
Londen door Michael Leapman
Hardcover | 432 Pagina's | Unieboek Uitgevers | 2005
ISBN: 9041033289
Recensie:
Met behulp van veel illustraties in kleur (foto's, tekeningen, kaarten) worden eerst de geschiedenis van Londen en aspecten van de stad zoals parken, ceremonies, plechtigheden, musea en galeries kort belicht. Daarna volgt het belangrijkste deel waarin per wijk, onder andere Whitehall en Westminster, Soho en Trafalgar Square, Bloomsbury en Fitzrovia, South Bank en Chelsea, kort wordt beschreven wat er de moeite waard is. Ten slotte volgen praktische informatie over reizen, geldzaken, vervoer, telefoneren en dergelijke, een uitgebreid straatnamenregister met veel kaarten en een algemeen register. Een goede Nederlandse bewerking van een deel uit de bekende Engelse serie 'Eyewitness guides', dat verzorgd is uitgegeven op glanzend papier, met veel verhelderende illustraties. Zo worden munten niet alleen beschreven, maar ook afgebeeld. Een mooie, l praktische gids met een schat aan informatie.
(Biblion recensie, Redactie)
  Bestel online

Bestel hier deze gids
op de site van
Bol.com!

Londen<br>Michael Leapman
Londen
Michael Leapman
 
 
 
Start: Juli 2009  Laatst gewijzigd op: