Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten
 
 
Stedengidsen Lissabon

Lissabon door Susie Boulton
Hardcover | 192 Pagina's | Unieboek Uitgevers | 2005
ISBN: 9041033262
Recensie:
Een combinatie van kleurenfoto's, tekeningen, kaartjes en tekst maakt deze reisgids tot een aantrekkelijk visueel geheel. Na een inleiding op de stad over geschiedenis en een agenda worden de verschillende wijken besproken: Alfama, Baixa, Baino Alto en Estrela, Belen en de buitenwijken. Er is ook aandacht voor de kust van Lissabon. Door de gehele gids heen worden bezienswaardigheden besproken, met plattegronden en kleurenfoto's die tot de verbeelding spreken. De reisgids bevat praktische informatie, inclusief reisinformatie. Achterin bevinden zich een stratengids, een register en kaartjes van stad en omgeving. Kortom, een compleet en 'bezienswaardig' boek voor de moderne vakantieganger.
(Biblion recensie, Redactie)

  Bestel online

Bestel hier deze gids
op de site van
Bol.com!

Lissabon<br>Susie Boulton
Lissabon
Susie Boulton
 

 

   
Lissabon door Manfred Barthel
Paperback | 96 Pagina's | Unieboek/van Reemst | 2005
ISBN: 904103062X
Recensie:
Dunne, handzame reisgids voor de reiziger die de Portugese hoofdstad wil gaan verkennen. De toerist wordt na een algemene inleiding een tiental onderwerpen geboden: musea, eten en drinken, winkelen, hotels, evenementen, uitgaan enz. Alles voorzien van aantrekkelijke kleurenfoto's. Op de uitslaande omslagen plattegronden van de stad en tips. Bijzonder aardig zijn de Marco Polo-aanraders, tips van kenners, die het allerbeste in elke categorie aanbevelen. Door middel van symbolen zijn ook de plaatsen aangegeven waar de echte Lissabonners komen of waar jongeren graag heengaan. Lissabon in zakformaat, instructief, ondanks de beknoptheid en gemakkelijk mee te nemen. Met register.
(Biblion recensie, Redactie)
  Bestel online

Bestel hier deze gids
op de site van
Bol.com!

Lissabon<br>Manfred Barthel
Lissabon
Manfred Barthel
 

 

   
Lissabon door Tim Jepson
Paperback | 96 Pagina's | Kosmos Reisgidsen | 2005
ISBN: 9021544474
Recensie:
Deze compacte reisgids bevat nuttige en praktische informatie en tips over Lissabon. Een selectie: musea en kunstcollecties, uitzichten, kerken, parken en tuinen, kinderattracties; praktische tips die zeer van nut kunnen zijn bij 'overnachten', 'eten en drinken', 'winkelen', 'cultuur en amussement' (speciale feesten en festivals van Lissabon), 'openbaar vervoer', 'media en communicatie' (post, kranten, televisie), enzovoort. Bovendien bevat de reisgids een 'top 25' van de meest interessante bezienswaardigheden van de Portugese hoofdstad. De reisgids is klein en dun van formaat. De verschillende kleurenfoto's en plattegronden geven het boekje een vrolijk en aantrekkelijk jasje. Op de voor- en achterflap zijn 2 overzichtskaarten van Lissabon en het centrum toegevoegd en daarnaast is er een uitgebreide stadsplattegrond in kleur, die los is toegevoegd en samen met de gids in een plastic mapje wordt aangeboden. Met register.
(Biblion recensie, Redactie)
  Bestel online

Bestel hier deze gids
op de site van
Bol.com!

Lissabon<br>Tim Jepson
Lissabon
Tim Jepson
 
 
 
Start: Juli 2009  Laatst gewijzigd op: